Elina Innasen Gnocchipyttipannu
![Copyright: Elina Innanen. Photographer: Elina Innanen. ÄLÄ KÄYTÄ MUISSA Elina Innanen gnocchipyttipannu](https://im.mtvuutiset.fi/image/8578316/landscape16_9/800/450/b6018d7881870de14c2532d804203d31/mJ/ala-kayta-muissa-elina-innanen-gnocchipyttipannu.jpg)
Resepti on Elina Innasen teoksesta Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022).
- Ruokavalio: Vegaaninen, Kasvisruoka
Ainekset
- (4 annosta)
- 200 g ruskeita herkkusieniä (tai kesäkurpitsaa)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 kevätsipulia
- 200–300 g vegaanisia nakkeja tai savutofua
- 500 g perunagnoccheja
- 1 tl oliiviöljyä
- 1/2 prk vegaanista punaista (arrabbiata)pestoa
Valmistusohje
1. Pilko herkkusienet. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipuli ja paloittele nakit.
2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Lisää sipuli ja kuullota sitä hetken aikaa. Lisää sitten pannulle sienet, nakit, valkosipuli ja gnocchit. Jatka paistamista, kunnes sienet ja nakit ovat saaneet väriä pintaansa. Lisää pannulle pesto ja jatka paistamista, kunnes gnoccien suutuntuma on muuttunut pehmeäksi.
3. Viimeistele pyttis kevätsipulisilpulla.
Resepti: Elina Innanen: Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka