Elina Innasen Gnocchipyttipannu

ÄLÄ KÄYTÄ MUISSA Elina Innanen gnocchipyttipannu
Elina Innasen helppo gnocchipyttipannu valmistuu yhden pannun taktiikalla. Elina Innanen

Resepti on Elina Innasen teoksesta Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022).

Ainekset

  • (4 annosta)
  • 200 g ruskeita herkkusieniä (tai kesäkurpitsaa)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 kevätsipulia
  • 200–300 g vegaanisia nakkeja tai savutofua
  • 500 g perunagnoccheja
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1/2 prk vegaanista punaista (arrabbiata)pestoa

Valmistusohje

1. Pilko herkkusienet. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipuli ja paloittele nakit.

2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Lisää sipuli ja kuullota sitä hetken aikaa. Lisää sitten pannulle sienet, nakit, valkosipuli ja gnocchit. Jatka paistamista, kunnes sienet ja nakit ovat saaneet väriä pintaansa. Lisää pannulle pesto ja jatka paistamista, kunnes gnoccien suutuntuma on muuttunut pehmeäksi.

3. Viimeistele pyttis kevätsipulisilpulla.

Resepti: Elina Innanen: Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja