Lisää öljyä isoon wokkiin tai korkeareunaiseen pannuun ja kuumenna. Lämmitä currytahna öljyssä ja lisää kaalia sen verran kun pannuun mahtuu. Jos pannu on pieni, kaalin voi paistaa erissä ja yhdistää loppumaustamista varten vaikka kattilassa. Kääntele kaalisuikaleita koko paistamisen ajan, etteivät
ne pala. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, jos kaali tuntuu kuivuvan liian nopeasti. Lisää lopuksi kookoshiutaleet ja rusinat ja mausta seos siirapilla ja suolalla. Jauhota pöytä ja kauli sulanut voitaikina noin 3 mm paksuksi levyksi. Valuta kaalipaistoksesta pois ylimääräinen neste ja nosta paistos keskelle taikinaa noin 12 cm leveäksi ja koko taikinalevyn pituiseksi pötköksi. Käännä taikinalevyn reunat keskelle yhteen ja nipistä kiinni. Nipistä piiraan päädyt yhteen. Nosta piirakka varovasti leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja keikauta se ympäri niin, että pitkä sauma jää
