Currant collins
Resepti: Meri-Tuuli Lindström.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 cl vodka currant
- 2 cl sitruunamehua
- 2 cl sokeriliemi
- jäitä
- säilykekirsikoita
- sitruunaviipale
Valmistusohje
Tarvitset shakerin. Ota kaikki ainekset esille. Täytä juomalasi jäillä, jotta se viilenee. Täytä shakerin kolmasosa jäillä. Kaada shakeriin ensin sokeriliemi, sitten Limmi-mehu, sen jälkeen currant-vodka ja laita kansi päälle. Ravistele kymmenen kertaa, kaada juomalasista jäät pois, lisää sinne neljä tai viisi tuoretta jäätä ja siivilöi collins lasiin. Pidennä soodavedellä ja koristele kirsikalla sekä sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan