Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Crème caramel

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Créme caramelissa eli paahtovanukkaassa kastikkeen sokeri karamellisoidaan. Tarjoile joko suoraan kulhosta tai kumoa lautaselle.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 3 dl kahvikermaa
  • 3 dl maitoa
  • 5 kananmunaa
  • 1 ½ rkl vaniljasokeria

Karamelli

  • 2 dl sokeria
  • 3 rkl vettä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata sokeri kuivalla paistinpannulla. Kaada vesi pannulle ja sekoita huolellisesti. Sokerin pitää värjäytyä teenväriseksi, se ei saa palaa. Lämmitä 4 annoskulhoa. Kaada sokerikaramelli kulhoihin niin että koko sisäpinta saa kuorrutteen.

2. Kuumenna maito ja kerma kiehuvaksi. Vatkaa munat ja vaniljasokeri kulhossa. Kaada kuuma kermamaito munaseokseen samalla vatkaten. Siivilöi seos.

3. Kaada munaseos annoskulhoihin. Peitä foliolla. Paista vesihauteessa n. 50 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneinä tai jäähdytä kokonaan ja pidä kylmässä tarjoiluun asti. Irrota vanukkaat veitsellä karamellikuoren ympäriltä. Laita lautanen vuoan päälle ja käännä ylösalaisin.

Lisää aiheesta:

Créme caramelVaniljainen crème caramelCrème brûlée kehrätyn sokerin keraCrème caramel annosvuoissaBrylee inkivääripikkuleivilläMaitosuklaabunet
Creme caramelGluteenitonKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Creme caramel
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Créme caramel

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Vaniljainen crème caramel

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Crème caramel

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Crème caramel annosvuoissa