Couscous herkkusienten kera
Kun haluat nopeasti valmistuvan lisäkkeen lihalle, kalalle tai kanalle, valitse silloin couscous.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl couscous
- 2 dl vettä
- 1 rkl voita
- ½ sitruuna, kuori ja mehu
- ½ tl suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 12 herkkusientä
- 1 rkl voita
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää voi, sitruunan mehu ja raastettu kuori, suola ja pippuri. Sekoita joukkoon couscous ja sulje kansi. Ota kattila liedeltä ja anna couscousin turvota 6-7 minuuttia.
2 Harjaa herkkusienet ja viipaloi ne. Laita sienet kylmään paistinpannuun, ja kuumenna. Anna nesteen kiehua sienistä. Lisää sitten pannulle voi ja paista sieniä hetki.
3. Sirottele herkkusienet couscousin pinnalle ja koristele tuoreella timjamilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje