Cocktailpalat oliivipalloin
Pienet, pyöreät cocktailpalat saavat koristeekseen hauskan pallon ja oliivin. Tämä on hauska pikkupurtava, tai pieni alkupala. Tarjoile auringonkukkaverso-papupediltä.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 4 vihreää oliivia
- 4 vihreää salaatinlehteä
- auringonkukanversoja
- ½ dl keitettyjä papuja
- 100 g fetajuustoa
- 4 aurinkokuivattua tomaattia
- ½ dl vihreitä oliiveja
- ½ tl oliiviöljyä
- 4 vahvaa hammastikkua
Valmistusohje
1. Ota oliivileivästä tai muusta maukkaasta, vaaleasta leivästä pyöreitä paloja.
2. Leikkaa tomaatit pienemmiksi paloiksi. Sekoita fetajuusto, tomaattipalat ja oliivit sekä oliiviöljy seokseksi sauvasekoittimella. Muotoile pieniä palloja.
3. Pistä pallon läpi hammastikku, pistä kiinni leipäympyrään. Koristele oliivilla.
4. Tarjoile palat auringonkukkaverso-papupediltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka