Cocktailpalat oliivipalloin

Pienet, pyöreät cocktailpalat saavat koristeekseen hauskan pallon ja oliivin. Tämä on hauska pikkupurtava, tai pieni alkupala. Tarjoile auringonkukkaverso-papupediltä.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 vihreää oliivia
  • 4 vihreää salaatinlehteä
  • auringonkukanversoja
  • ½ dl keitettyjä papuja
  • 100 g fetajuustoa
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • ½ dl vihreitä oliiveja
  • ½ tl oliiviöljyä
  • 4 vahvaa hammastikkua

Valmistusohje

1. Ota oliivileivästä tai muusta maukkaasta, vaaleasta leivästä pyöreitä paloja.

2. Leikkaa tomaatit pienemmiksi paloiksi. Sekoita fetajuusto, tomaattipalat ja oliivit sekä oliiviöljy seokseksi sauvasekoittimella. Muotoile pieniä palloja.

3. Pistä pallon läpi hammastikku, pistä kiinni leipäympyrään. Koristele oliivilla.

4. Tarjoile palat auringonkukkaverso-papupediltä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!