Club Sandwich punasipulilla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5655686/landscape16_9/515/290/36125c2b058be1f6a919b1bb19cf7a0d/uo/899586-1485.jpg)
Aitoon Club Sandwichiin käytetään broilerinfileetä, pekonia, tomaattiviipaleita ja vihersalaattia, jotka tarjotaan kahden tai kolmen paahdetun leipäviipaleen välissä. Komeuden kruunaa majoneesi.
4 annosta
- 4 viipaletta paahtoleipää
- voita
- ½ keräsalaatti
- 4 broilerinfileetä
- 2 rkl majoneesia
- 4 pekoniviipaletta
- 1 tomaatti
- 1 punasipuli
- ½ kurkku
- pöytämargariinia
Valmistusohje
1. Paista broilerinfileet ja pekoniviipaleet. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele tomaatti ja kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele salaatti ja revi se sopivan kokoisiksi paloiksi.
2. Paahda leipäviipaleet ja voitele halutessasi pöytämargariinilla. Halkaise viipaleet kolmioiksi ja pane jokaiselle lautaselle leipäkolmio. Peitä kolmiot salaatilla, majoneesilla ja kurkulla. Viipaloi broilerinfileet ja asettele viipaleet salaattipedille. Lado päälle tomaatti- ja sipuliviipaleet ja rapeaksi paistettu pekoni.
3. Laita päälle toinen leipäviipale voipuoli alaspäin. Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka