Club sandwich ja yrttilohkoperunat
Club sandwich maistuu kesällä taivaalliselle oman grillin ääressä valmistettuna. Tässä on herkullinen resepti!
Ainekset
- 12 siivua paahtoleipää
- 4 kpl marinoitua broilerin filettä
- 1 pkt pekonia
- 2 tomaattia
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- 2 paistettua kananmunaa
- 1,5 dl majoneesia
- 0,5 dl salsakastiketta
- 2 rkl sinappia
- suolaa
- mustapippuria
Yrttilohkoperunat
- 500 g / 1 pss lohkoperunoita
- tuoreita yrttejä esim. timjami, rosmariini, rakuuna
- 2 rkl öljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Grillaa broilerin fileet ja pekoni kypsän rapeiksi ja nosta lautaselle folion alle.
Paahda leivät ja paista kananmunat.
Sekoita majoneesi, salsakastike sekä sinappi keskenään ja voitele paahdetut leivät sillä.
Kokoa sandwich kolmeen kerrokseen raaka-aineilla ja halkaise se kahtia. Halutessasi voit tikuttaa leivät varrastikuilla ja laittaa niihin oliivit tai kirsikkatomaatit.
Tarjoile yrttilohkoperunoiden kanssa.
Yrttilohkoperunat: Sekoita kulhossa perunat, hienonnetut yrtit, mausteet sekä öljy. Paista grillin parilatasolla rapeiksi ja kaada lautaselle sandwichin viereen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria