Club sandwich ja yrttilohkoperunat

Club sandwich maistuu kesällä taivaalliselle oman grillin ääressä valmistettuna. Tässä on herkullinen resepti!

Ainekset

  • 12 siivua paahtoleipää
  • 4 kpl marinoitua broilerin filettä
  • 1 pkt pekonia
  • 2 tomaattia
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • 2 paistettua kananmunaa
  • 1,5 dl majoneesia
  • 0,5 dl salsakastiketta
  • 2 rkl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria

Yrttilohkoperunat

  • 500 g / 1 pss lohkoperunoita
  • tuoreita yrttejä esim. timjami, rosmariini, rakuuna
  • 2 rkl öljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Grillaa broilerin fileet ja pekoni kypsän rapeiksi ja nosta lautaselle folion alle.

Paahda leivät ja paista kananmunat.

Sekoita majoneesi, salsakastike sekä sinappi keskenään ja voitele paahdetut leivät sillä.

Kokoa sandwich kolmeen kerrokseen raaka-aineilla ja halkaise se kahtia. Halutessasi voit tikuttaa leivät varrastikuilla ja laittaa niihin oliivit tai kirsikkatomaatit.

Tarjoile yrttilohkoperunoiden kanssa.

Yrttilohkoperunat: Sekoita kulhossa perunat, hienonnetut yrtit, mausteet sekä öljy. Paista grillin parilatasolla rapeiksi ja kaada lautaselle sandwichin viereen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!