Ciabattavoileivät
Julkaistu
Voileipä kunnon päällisten kera on hyvä lounasruoka tai iltapala. Se sopii mainiosti myös retkievääksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 4 ciabattaleipää
- 12 viipaletta parmankinkkua
- 2 tomaattia
- 1 pala briejuustoa
- runsaasti vihreitä salaatin- ym. lehtiä
- levitettä
Valmistusohje
1. Halkaise leivät ja levitä niille voita, margariinia tai muuta levitettä. Laita pohjalle reilusti salaatinlehtiä tai muuta vihreää. Viipaloi tomaatit ja laita ne viherpedille.
2. Viipaloi brie. Laita kinkku- ja brieviipaleet vihannesten päälle. Laita leivän kansipala päälle ja paina hieman, niin täytteet pysyvät paremmin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia