Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chili-minestronekeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanan tulinen keitto sopii täydellisesti loppukesään. Keiton lisukkeena maistuu tuore leipä.

Ainekset

  • 100 g pekonia
  • 100 g savukylkeä
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 1 porkkana
  • 1 palsternakka
  • pala selleriä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1,5 l lihalientä
  • 200 g makaronia
  • 1 dl herneitä
  • timjamia
  • lehtipersiljaa
  • oreganoa
  • ripaus chilimaustetta
  • maitoa

Valmistusohje

Paista pekoni uunissa siivuina rapeiksi, 180-astetta noin 7 minuuttia.

Kuori ja kuutioi kasvikset, kuutio savukylki sekä hienonna sipulit. Kuumenna kattila ja kuullota kasvikset, savukylki sekä tomaattipyree tilkassa öljyä. Lisää liemi ja anna kiehahtaa.

Lisää makaronit ja keitä 10 minuuttia. Lopuksi lisää herneet. Mausta tuoreilla yrteillä ja chilimausteella ja tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen tomaatti-fetapastaTomaattinen lohisoppaRouhea tomaattikeittoGrillattua kuhaa ja punajuuripyttipannuaMinestronekeitto á la Sami GaramLammaskeitto
MinestronekeittoLiharuokaMakujaHuomenta SuomiOula HänninenGoGreenVideoreseptitAlkuruoatKeitot

Tuoreimmat aiheesta

Minestronekeitto
  • 09.01.202414:00
    Jauhelihakeitto

    Vappu Pimiän minestronekeitto

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Chili-minestronekeitto

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Minestronekeittoa kanalla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Talvivihannesminestrone-keitto ja tofua

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Minestronekeitto