Chili con queso

Tämä on verraton drinkkien kumppani ja hauskaa sormiruokaa illanistujaisiin tai yllätysvieraille aineksista, joita on melkein aina kotona.

Kahdeksalle

  • 1 paketti nachoja, maissilastuja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pihvitomaatti
  • 2 rkl jalapenosilppua
  • 2 rkl maissiöljyä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Esilämmitä maissilastuja muutama minuutti.

2. Kuori ja viipaloi sipuli. Kalttaa ja silppua tomaatti. Paista sipuli- ja tomaattisilppu kevyesti öljyssä. Lisää silputtu jalapeno ja puristetut valkosipulinkynnet. Sekoita mukaan viini ja juustoraaste.

3. Kuumenna uunin grillivastukset. Laita maissilastut uuninkestävälle vadille ja lusikoi vihannes-juustoseosta niiden päälle. Nosta vati uuniin hetkeksi ja anna juustomassan sulaa grillin alla. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!