Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chili con queso

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on verraton drinkkien kumppani ja hauskaa sormiruokaa illanistujaisiin tai yllätysvieraille aineksista, joita on melkein aina kotona.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka, Kasvisruoka

Kahdeksalle

  • 1 paketti nachoja, maissilastuja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pihvitomaatti
  • 2 rkl jalapenosilppua
  • 2 rkl maissiöljyä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Esilämmitä maissilastuja muutama minuutti.

2. Kuori ja viipaloi sipuli. Kalttaa ja silppua tomaatti. Paista sipuli- ja tomaattisilppu kevyesti öljyssä. Lisää silputtu jalapeno ja puristetut valkosipulinkynnet. Sekoita mukaan viini ja juustoraaste.

3. Kuumenna uunin grillivastukset. Laita maissilastut uuninkestävälle vadille ja lusikoi vihannes-juustoseosta niiden päälle. Nosta vati uuniin hetkeksi ja anna juustomassan sulaa grillin alla. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniäGratinoidut latva-artisokanpohjatVihannesgratiiniPapu-pihvitortillatMeetvurstipizzaQuesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla
AlkupalaLisäkeruoatVälipalatKasvisruokaGoGreenPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Alkupala
  • 15.10.09:44
    Nopeat ja helpot

    Hokkaidokurpitsaa ja serranokinkkua

  • 03.05.201607:14
    Myllyn Paras

    Salaattiveneet

  • 18.02.201300:00
    Graavilohi

    Graavilohta, mätiä ja smetanaa alkupalaksi

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Avokadoperhoset

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ricotta-alkupalat