Mainos
Mainos

Tämä on verraton drinkkien kumppani ja hauskaa sormiruokaa illanistujaisiin tai yllätysvieraille aineksista, joita on melkein aina kotona.

Kahdeksalle

  • 1 paketti nachoja, maissilastuja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pihvitomaatti
  • 2 rkl jalapenosilppua
  • 2 rkl maissiöljyä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Esilämmitä maissilastuja muutama minuutti.

2. Kuori ja viipaloi sipuli. Kalttaa ja silppua tomaatti. Paista sipuli- ja tomaattisilppu kevyesti öljyssä. Lisää silputtu jalapeno ja puristetut valkosipulinkynnet. Sekoita mukaan viini ja juustoraaste.

3. Kuumenna uunin grillivastukset. Laita maissilastut uuninkestävälle vadille ja lusikoi vihannes-juustoseosta niiden päälle. Nosta vati uuniin hetkeksi ja anna juustomassan sulaa grillin alla. Tarjoile heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.