Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Chévretoastit keltajuurten ja hunajan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • 2 rkl voita paistamiseen
  • 200 g chèvrejuustoa (vuohenjuustoa)
  • 4 keltajuurta
  • 2 rkl hunajaa
  • rosmariininoksia

Valmistusohje

1. Ota leivistä pyöreitä paloja esim. juomalasin avulla. Paista leipäympyrät voissa.

2. Keitä keltajuuret pehmeiksi suolattomassa vedessä. Lämmitä samalla hunaja varoen rosmariininoksien kanssa.

3. Laita juusto leipien päälle. Penslaa juusto hunajalla ja grillaa grillivastuksen alla 1 minuutti tai kunnes leivät ovat saaneet väriä. Kuori ja viipaloi keltajuuret ja asettele kuten kuvassa.

Ellet löydä keltajuuria, jätä ne pois reseptistä tai vaihda punajuuriin. Juusto, hunaja ja rosmariini ovat itsessään niin maukkaita, etteivät juurekset ole yhtä tärkeitä onnistunutta lopputulosta varten!

Lisää aiheesta:

Rapeat parmesaanilastutPunajuuria, grillattua chèvrejuustoa ja hunajaaRanskalainen siekalesylttyJuustogratinoidut omenakyljyksetLampaankyljykset yrttivoin kanssaLämmin sienivoileipä
ToastKananmunatonKasvisruokaAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Toast
  • 28.08.202210:00
    Katkarapuleipä

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Toscanalainen leipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin papuvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohi-katkaraputoast

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapu-muna-mäti-toast