Chévretoastit keltajuurten ja hunajan kera

Ellet löydä keltajuuria, jätä ne pois reseptistä tai vaihda punajuuriin. Juusto, hunaja ja rosmariini ovat itsessään niin maukkaita, etteivät juurekset ole yhtä tärkeitä onnistunutta lopputulosta varten!

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
  • 2 rkl voita paistamiseen
  • 200 g chèvrejuustoa (vuohenjuustoa)
  • 4 keltajuurta
  • 2 rkl hunajaa
  • rosmariininoksia

Valmistusohje

1. Ota leivistä pyöreitä paloja esim. juomalasin avulla. Paista leipäympyrät voissa.

2. Keitä keltajuuret pehmeiksi suolattomassa vedessä. Lämmitä samalla hunaja varoen rosmariininoksien kanssa.

3. Laita juusto leipien päälle. Penslaa juusto hunajalla ja grillaa grillivastuksen alla 1 minuutti tai kunnes leivät ovat saaneet väriä. Kuori ja viipaloi keltajuuret ja asettele kuten kuvassa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!