Hienonna ananaspaloja hieman ja ota talteen 1 dl ananasmehua. Kuumena mehu kiehuvaksi esimerkiksi mikrossa. Puristele liivatelehdistä liotusvedet ja sulata ne kuuman mehun joukkoon.
Sekoita kulhossa maitorahkan joukkoon liivatemehu ja hienonnetut ananaspalat. Yhdistä varovasti joukkoon kookosvaahto.
Vuoraa noin 3 litran kulho tuorekelmulla ja asettele kääretorttuviipaleet tiiviisti kulhoon. Kaada täyte keskelle ja tasoita pinta kääretorttuviipaleiden tasolle.
Annan kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Kumoa tarjottimelle ennen tarjoilua. Koristele vielä halutessasi.
Kehittelimme Euroviisuedustaja Käärijän kunniaksi Cha Cha Charlotte -kakun. Käärijä-kakku valmistuu helposti kaupan kääretortusta ja täytteessä maistuu tietysti piña colada. Charlotte-kakusta inspiraationsa saanut kakku kruunaa viisukevään!