- Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää margariini ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää joukkoon vesi ja viini, jotta taikinasta tulisi kiinteää.
- Laita taikina kelmun sisään ja anna levätä huoneenlämmössä noin tunnin verran.
- Kaulitse taikina jauhotetulla pinnalla ohueksi, noin 3 mm paksuksi levyksi.
- Leikkaa taikinasta ympyröitä, jotka ovat noin 13 cm halkaisijaltaan. Peitä taikinaympyrät, jotta ne eivät kuivuisi.
- Kuumenna öljy 175 asteeseen.
- Kääri taikinaympyrät muotin ympärille. Paina reunat tiukasti kiinni. Voit kastella saumakohtia hieman vedellä.
- Paista cannolot
- Aseta talouspaperin päälle, anna kuivua ja poista muotista.
- Vispaa ricotta ja sokeri keskenään, kunnes niistä tulee kermamainen seos.
- Lisää suklaa ja sekoita hyvin.
- Pursota täyte kuoriin; aloita keskeltä ja etene kohti suuaukkoja.
- Koristele cannolojen suuaukkojen reunat hedelmillä ja tomusokerilla.