Broilernuggetit ja sahramiaiolia
Julkaistu
Ainekset
- 3 broilerin rintafileetä
- korppujauhoja
- suolaa
- öljyä
- 1 dl majoneesia
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ g sahramia
- 5 tippaa tabascoa
Valmistusohje
Leikkaa broilerinfileet ohuehkoiksi paloiksi ja pyöräytä ne korppujauhoissa. Lämmitä öljyä grillin parilatasolla ja paista palat kypsiksi.
Mausta kypsät palat suolalla ja dippaile sahramiaioliin.
Murskaa valkosipulinkynnet majoneesiin ja mausta sahramilla ja tabascolla. Anna maustua puolesta tunnista useaan tuntiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Meksikolainen papukeitto