Broilernuggetit ja sahramiaiolia

Ainekset

  • 3 broilerin rintafileetä
  • korppujauhoja
  • suolaa
  • öljyä
  • 1 dl majoneesia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ g sahramia
  • 5 tippaa tabascoa

Valmistusohje

Leikkaa broilerinfileet ohuehkoiksi paloiksi ja pyöräytä ne korppujauhoissa. Lämmitä öljyä grillin parilatasolla ja paista palat kypsiksi.

Mausta kypsät palat suolalla ja dippaile sahramiaioliin.

Murskaa valkosipulinkynnet majoneesiin ja mausta sahramilla ja tabascolla. Anna maustua puolesta tunnista useaan tuntiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!