Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broileritäytteiset pastakrepit paprikakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 500 g tuoreita lasagnelevyjä
  • 1 salottisipuli
  • 1 dl punaista paprikasäilykettä
  • 3 broilerifileetä, à 150 g
  • 1 nippu rucolaa
  • 5 dl kanalientä
  • 25 g voita
  • 1/4-½ chiliä
  • oliiviöljyä
  • 1 munankeltuainen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kypsennä lasagnelevyt pakkauksen ohjeiden mukaan. Paloittele broilerinfileet ja paista palat pannulla. Kuori ja hienonna salottisipuli. Pane broilerinpalat, rucola ja hienonnettu sipuli tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi.

2. Leikkaa lasagnelevyistä pyörylöitä (ylösalaisin käännetyn kulhon avulla) ja annostele jokaisen pyörylän keskelle lusikallinen broileritahnaa. Voitele pyöryköiden reunat munakeltuaisella ja taita yhteen nyytiksi. Kiinnitä cocktail-tikulla. Keitä nyyttejä suolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.

3. Kiehauta paprika ja chili kanaliemessä. Hauduta noin 10 minuuttia. Sekoita kastike tasaiseksi, lisää voinokare ja jatka sekoittamista, kunnes kastike on kuohkeaa. Annostele pastakrepit syville lautasille ja lusikoi päälle kastiketta.

Kreppien valmistuksessa mielikuvituksen käyttö on sallittua. Uusi makuelämys syntyy, kun käärit täytteen ohukaisten sijaan lasagnelevyihin. Sauvasekoitin tai tehosekoitin ovat oiva apu kastikkeen valmistuksessa.

Lisää aiheesta:

Täytetyt broilerinfileet riisipalleroiden keraTäytetyt broilerifileet pinaattipedilläPollo Don CorleoneKanaa tulisessa kastikkeessaBroileritäytteiset cannellonitFalafel-pyöryköillä täytetty pitaleipä
KanapastaPastat ja nuudelitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta
  • 06.03.202318:30
    Nopeat ja helpot

    Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta

  • 13.02.202318:30
    Ystävänpäivä

    Harri Syrjäsen Marry Me -kanapasta

  • 04.03.202217:00
    Pastat ja nuudelit

    Harri Syrjäsen helppo Kievin kana

  • 20.12.202110:12
    Pasta

    Harri Syrjäsen helppo Pasta Alfredo

  • 07.12.202115:34
    Pastat ja nuudelit

    Harri Syrjäsen helppo appelsiini-broileripasta