Broileritäytteiset pastakrepit paprikakastikkeessa
Kreppien valmistuksessa mielikuvituksen käyttö on sallittua. Uusi makuelämys syntyy, kun käärit täytteen ohukaisten sijaan lasagnelevyihin. Sauvasekoitin tai tehosekoitin ovat oiva apu kastikkeen valmistuksessa.
4 annosta
- 500 g tuoreita lasagnelevyjä
- 1 salottisipuli
- 1 dl punaista paprikasäilykettä
- 3 broilerifileetä, à 150 g
- 1 nippu rucolaa
- 5 dl kanalientä
- 25 g voita
- 1/4-½ chiliä
- oliiviöljyä
- 1 munankeltuainen
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kypsennä lasagnelevyt pakkauksen ohjeiden mukaan. Paloittele broilerinfileet ja paista palat pannulla. Kuori ja hienonna salottisipuli. Pane broilerinpalat, rucola ja hienonnettu sipuli tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi.
2. Leikkaa lasagnelevyistä pyörylöitä (ylösalaisin käännetyn kulhon avulla) ja annostele jokaisen pyörylän keskelle lusikallinen broileritahnaa. Voitele pyöryköiden reunat munakeltuaisella ja taita yhteen nyytiksi. Kiinnitä cocktail-tikulla. Keitä nyyttejä suolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.
3. Kiehauta paprika ja chili kanaliemessä. Hauduta noin 10 minuuttia. Sekoita kastike tasaiseksi, lisää voinokare ja jatka sekoittamista, kunnes kastike on kuohkeaa. Annostele pastakrepit syville lautasille ja lusikoi päälle kastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti