Broileripulla-couscous

Nopea ja maukas arkiruoka syntyy valmiista broileripullista ja couscousista. Saat kastikkeeseen aasialaisen säväyksen currylla ja juustokuminalla, meksikolaista tulta tacomausteella.

4 hengelle

  • 400 g valmiita broileripyöryköitä
  • 100 g pakastettuja herkkusieniä
  • 2 rkl juoksevaa margariinia
  • 1 purkki (250 g) valmista tomaattikastiketta
  • 4 dl couscous-suurimoita
  • 4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

1. Kuumenna margariini ja kuullota herkkusienet. Lisää tomaattikastike, kiehauta ja lisää broileripyörykät. Kuumenna läpeensä.

2. Kiehauta vesi. Ota kasari liedeltä ja kaada veteen couscous-suurimot. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita suola ja voi ryyneihin. Tarjoile broileripyörykkäkastikkeen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.