Broileripulla-couscous
Nopea ja maukas arkiruoka syntyy valmiista broileripullista ja couscousista. Saat kastikkeeseen aasialaisen säväyksen currylla ja juustokuminalla, meksikolaista tulta tacomausteella.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 400 g valmiita broileripyöryköitä
- 100 g pakastettuja herkkusieniä
- 2 rkl juoksevaa margariinia
- 1 purkki (250 g) valmista tomaattikastiketta
- 4 dl couscous-suurimoita
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Kuumenna margariini ja kuullota herkkusienet. Lisää tomaattikastike, kiehauta ja lisää broileripyörykät. Kuumenna läpeensä.
2. Kiehauta vesi. Ota kasari liedeltä ja kaada veteen couscous-suurimot. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita suola ja voi ryyneihin. Tarjoile broileripyörykkäkastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan