Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broilerin koipea ja ”Caesarsalaattia”

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 800 g broilerin kopireisiä
  • 5 dl rypsiöljyä
  • 2 romainesalaattia
  • 1 anjovisfilee
  • 2 keltuaista
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 100 g parmesaania
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl Worchester-kastiketta
  • 100 g kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

Lämmitä uuni 80 asteeseen. Peitä koipireidet öljyllä ja kypsennä uunissa noin kaksi tuntia.

Kun broileri on kypsää, poista nahka ja revi liha. Mausta liha suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä sekä sitruunamehulla.

Valmista majoneesi. Hienonna veitsellä anjovisfilee sekä valkosipuli. Sekoita anjovisfilee, valkosipuli, Worchester-kastike, sitruunamehu sekä majoneesi keskenään.

Pese romainesalaatti ja revi käsin pienemmäksi. Lisää oman maun mukaan Caesar-kastiketta ja sekoita.

Raasta kuorimaveitsellä parmesaanista isoja lastuja ja ripottele salaatin päälle.

Lisää aiheesta:

Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn keraVuohenjuustolla kuorrutetut broilerinfileetBroilerinfileetä ja halloumijuustoaBroileri-pot-au-feu krutonkien keraVillin lännen kanaa perunasalaatillaBroilerin sisäfileetä, siitakesieniä ja kasviksia
KanasalaattiCaesarsalaattiBroilerinkoivetBroileriMakujaPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti
  • 06.06.202414:04
    Kasvissalaatti

    Pippa Laukan rautainen lounassalaatti

  • 21.02.202312:42
    Nopeat ja helpot

    Helppo kanasalaatti

  • 26.10.202016:00
    Nopeat ja helpot

    Elämäsi paras kanasalaatti – ruokabloggaajan ylistetty resepti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Jouluinen kanasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kinkkusalaatti

    Kolme hyvää salaattia