Broilerilla täytetyt patongit

Jos eilisestä kana-ateriasta jäi tähteitä, siitä saa täydellisen voileivän lounaaksi, iltapalaksi tai yövoileiväksi. Reseptimme on vain ehdotus, voit vaihtaa aineksia makusi mukaan.

Yhdelle

  • 1/4 pitkästä patongista
  • 100 g grillattua broileria
  • ½ avokado
  • 4 pekoniviipaletta
  • 4 kirsikkatomaattia
  • 1/4 sipulia
  • 3 tuoretta herkkusientä
  • muutama salaatinlehti
  • tuoreita yrttejä
  • suolaa ja pippuria
  • muutama tippa oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Paista pekoniviipaleet rapeiksi ja valuta talouspaperin päällä. Harjaa herkkusienet, leikkaa viipaleiksi ja paista ne. Puolita avokado, poista siemen, kuori puolikas ja viipaloi se. Kuori ja suikaloi sipuli hienoksi. Huuhdo salaatinlehdet.

2. Halkaise patonginpätkä ja paista, grillaa tai paahda puolikkaat. Aseta leivät lautaselle ja jaa salaatinlehdet, broileri, avokadoviipaleet, pekonit, sipulisuikaleet ja herkkusieniviipaleet niille. Koristele kirsikkatomaateilla ja yrteillä, sirottele päälle hieman suolaa ja pippuria ja tipauta muutama pisara öljyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!