Broilerienchiladat
Tämä meksikolainen uuniruoka vie kielen mennessään! Broilerienchiladat valmistuvat kaiken lisäksi käden käänteessä. Herkullisen reseptin laati Nanna Rantala Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa.
4 annosta
- n. 500 g kypsää broilerin lihaa
- 1 prk valmista salsa verdeä
- 1 prk ranskankermaa
- 2–3 pientä vihreää chilipalkoa (poblano tai pimienta de padron)
- 8–12 maissitortillaa (100% maissia)
- tilkka öljyä tortillojen pehmittämiseen
- 150 g juustoraastetta (mozzarella + gouda/emmental
Valmistusohje
Revi kypsä broilerin liha paloiksi.
Sekoita salsa verde, ranskankerma ja chili tehosekoittimessa kastikkeeksi.
Pehmitä tortillat kuumassa öljyssä paistinpannulla käännellen.
Täytä tortillat kanalla ja pyöritä ne rullalle. Aseta vierekkäin uunivuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa