Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broilerienchiladat

MTV
Julkaistu 03.11.2017 07:15

MTV LIFESTYLE

4 annosta

  • n. 500 g kypsää broilerin lihaa
  • 1 prk valmista salsa verdeä
  • 1 prk ranskankermaa
  • 2–3 pientä vihreää chilipalkoa (poblano tai pimienta de padron)
  • 8–12 maissitortillaa (100% maissia)
  • tilkka öljyä tortillojen pehmittämiseen
  • 150 g juustoraastetta (mozzarella + gouda/emmental

Valmistusohje

Revi kypsä broilerin liha paloiksi.

Sekoita salsa verde, ranskankerma ja chili tehosekoittimessa kastikkeeksi.

Pehmitä tortillat kuumassa öljyssä paistinpannulla käännellen.

Täytä tortillat kanalla ja pyöritä ne rullalle. Aseta vierekkäin uunivuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Tämä meksikolainen uuniruoka vie kielen mennessään! Broilerienchiladat valmistuvat kaiken lisäksi käden käänteessä. Herkullisen reseptin laati Nanna Rantala Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiGrillattu salaatti airfryerissaQuesadillas vihanneksilla ja mustapavuillaNaudan marmorifilee TatakiJapanilainen pihvi ja broccoli-sienipaistosta
uuniruokaHuomenta SuomiRuoanlaittoNopeat ja helpotPääruoatKanaruoka