Broileria ja herkkusieniä
Voit ostaa joko kokonaisen broilerin ja pieniä sen osiin tai ostaa esim. broilerinuijia tai reisipaloja.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 1 sipuli silputtuna
- 1 kanaliemikuutio
- 200 g herkkusieniä
- 3 dl kuivaa valkoviiniä
- 1 dl kuohukermaa
- kajennepippuria
- ½ dl persiljasilppua
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Maustaa broilerinpalat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne voissa kauttaaltaan.
2. Viipaloi sienet. Laita ne ja sipulisilppu pataan ja paista voissa, kunnes sienet alkavat ruskistua. Lisää lihat. Murenna joukkoon liemikuutio ja kaada viini joukkoon, kiehauta. Anna poreilla hiljaa kannen alla 45 minuuttia.
3. Nosta lihat padasta ja keitä lientä kokoon 10-15 minuuttia. Lisää kerma ja keitä, kunnes kastike paksuuntuu. Mausta kajennella. Pane broilerinpalat takaisin pataan, kuumenna ja sirottele persiljasilppu päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Meksikolainen papukeitto