Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broileri viinisipulien ja vuohenjuustoleivän kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paistettu kananliha valkoviinissä haudutettujen sipulien ja lämpimien vuohenjuustoleipien kanssa on täyteläistä ruokaa sekä maultaan että näöltään.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 800 g broilerinpaloja
  • voita paistamiseen
  • 12 pientä salottisipulia
  • 200 g voita
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • suolaa ja pippuria
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä

Chèvretoast

  • 4 reilua vuohenjuustoviipaletta
  • 4 viipaletta patonkia
  • auringonkukanversoja tai vesikrassia

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista broilerinpalat voissa, niin että ne saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan ja jälkikypsytä uunissa 8-10 minuuttia.

2. Kuori salottisipulit ja puolita ne. Kiehauta viini paistokasarissa ja laita sipulinpuolikkaat joukkoon. Hauduta ne kypsiksi. Lisää voi, suola ja pippuri. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile broilerinpalojen kera.

3. Chèvretoast: Nosta uunin lämpö 250 asteeseen. Laita vuohenjuustoviipale jokaiselle patonginpalalle. Laita leivät uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Lisää aiheesta:

Lämpimät broileripinaattitäytteiset voileivätKanankoipia riisin ja oliivisalaatin keraGrillatut broilerinkoivet helpon perunasalaatin keraTomaatti-oliivi-kanafileet ja linssimuhennosTäytetyt munakoisorullatAvokadokananpoika
UunibroileriVälipalatKananmunatonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunibroileri
  • 29.04.202407:49
    Juurekset

    Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria

  • 28.09.202210:20
    Hellapoliisi

    Hunajabroileria uunissa – helppo ja kätevä arkiruoka

  • 20.08.202115:28
    Perunagratiini

    Juustoinen broileri-perunalaatikko

  • 09.04.202010:53
    Broileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 12.03.202012:19
    Broileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"