Broileri viinisipulien ja vuohenjuustoleivän kera
Paistettu kananliha valkoviinissä haudutettujen sipulien ja lämpimien vuohenjuustoleipien kanssa on täyteläistä ruokaa sekä maultaan että näöltään.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 800 g broilerinpaloja
- voita paistamiseen
- 12 pientä salottisipulia
- 200 g voita
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- suolaa ja pippuria
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
Chèvretoast
- 4 reilua vuohenjuustoviipaletta
- 4 viipaletta patonkia
- auringonkukanversoja tai vesikrassia
Tarjoiluun
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista broilerinpalat voissa, niin että ne saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan ja jälkikypsytä uunissa 8-10 minuuttia.
2. Kuori salottisipulit ja puolita ne. Kiehauta viini paistokasarissa ja laita sipulinpuolikkaat joukkoon. Hauduta ne kypsiksi. Lisää voi, suola ja pippuri. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile broilerinpalojen kera.
3. Chèvretoast: Nosta uunin lämpö 250 asteeseen. Laita vuohenjuustoviipale jokaiselle patonginpalalle. Laita leivät uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti