Broileri-lehtikaalipaistos
Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Ainekset
- 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
- 200-300 g broilerinfileesuikaleita
- ripaus suolaa
- 100-150 g lehtikaalia
- 2-3 lehtisellerin vartta
- 1 dl vettä
- 1 rkl soijakastiketta
- ½ dl limenmehua
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 4 saksanpähkinää rouhittuna
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.
Silppua lehtikaali reiluiksi paloiksi ja lisää pannulle.
Viipaloi joukkoon lehtisellerin varret ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon vesi, soijakastike, limenmehu ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kuumenna, kunnes lehtikaali alkaa kutistua. Rouhi joukkoon saksanpähkinät.
Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa