Broileri-lehtikaalipaistos

Herkullinen ateria valmistuu nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Ainekset

  • 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
  • 200-300 g broilerinfileesuikaleita
  • ripaus suolaa
  • 100-150 g lehtikaalia
  • 2-3 lehtisellerin vartta
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • ½ dl limenmehua
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 4 saksanpähkinää rouhittuna

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla.

Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla.

Silppua lehtikaali reiluiksi paloiksi ja lisää pannulle.

Viipaloi joukkoon lehtisellerin varret ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Lisää joukkoon vesi, soijakastike, limenmehu ja hienonnetut valkosipulinkynnet.

Kuumenna, kunnes lehtikaali alkaa kutistua. Rouhi joukkoon saksanpähkinät.

Tarjoa heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja