Brandade pikkuturskasta ja paahdettua leipää
Julkaistu
Maukas kalaherkku syntyy pääruoaksi tai alkupalaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 kg pikkuturskafileitä
- 2 kpl perunoita kuorittuna
- 1 l maitoa
- 2 dl oliiviöljyä
- timjamia
- valkosipulia
- vaaleaa leipää
Valmistusohje
Keitä perunat ja turskafilee valkosipulilla, timjamilla sekä suolalla maustetussa maidossa kypsiksi. Siivilöi perunat ja kalat maidosta. Soseuta perunat ja kalat vispilällä sekä mausta seos oliiviöljyllä.
Tarjoile paahdetun leivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan