Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Bondiola de Cerdo - Kassleria oluessa

Julkaistu 16.11.2015 15:26

Kira Weckmanin & Michel Garzónin ihanaa latinoruokaa! Reseptistä riittää 4 hengelle.

Ainekset

  • 800 g porsaan niskaa (kassler)
  • hienoa merisuolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 dl sinappia
  • 1 dl lager olutta
  • 4 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl hunaja

Lisukkeeksi

  • keitettyjä linssejä (punaisia-, vihreitä- tai belugalinssejä)

Valmistusohje

1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Mausta liha suolalla ja pippurilla.

2. Lämmitä uuni 140°C asteeseen.

3. Hienonna valkosipuli.

4. Valmista maustesinappi sekoittamalla valkosipulin joukkoon, sinappi, olut, etikka ja hunaja.

5. Aseta possun niska folion päälle.

6. Kaada puolet marinadista lihan päälle ja sulje tiiviiksi paketiksi folion avulla. Käytä loput sinappiseoksesta kastikkeena.

7. Kypsennä 800 g kokoinen pala kassleria 140°C uunissa noin 2 tuntia. Ota liha uunista ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia. VINKKI: Voit kypsentää lihan jo edellisenä päivänä. Leikkaa liha siivuiksi ja paista ennen tarjoilua.

8. Kypsennä linssit pakkauksen ohjeen mukaisesti tai käytä valmiiksi kypsennettyjä linssejä.

9. Leikkaa vetäytynyt kassler 2 cm paksuisiksi siivuiksi. Paista siivuihin kullanruskea pinta paistinpannulla.

10. Tarjoile paistettu porsaan kassler maustesinapin ja keitettyjen linssien kera.

Lisää aiheesta:

Graavattua lohta roseepippurilla ja sinappikastikkeellaMakrillia fenkolin keraGratinoitua porsaanfileetä ja latva-artisokkaaMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinKardemummalohi ja wasabimuusiPiparjuurimarinoitua lohta
KasslerMakuja ja ElämääPäivän reseptiHuomenta SuomiKira WeckmanAjankohtaistaPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa