BLT-voileipä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678802/landscape16_9/515/290/e8d805d852c788365d7361d4442cd9f5/yu/893755-4531.jpg)
Julkaistu
B tarkoittaa pekonia (bacon), L salaattia (lettuce) ja T tomaattia. Tämä on klassikkoleipä, joka voidaan tarjoilla sekä tavallisena, yksinkertaisena voileipänä että tuplavoileipänä kannen kera.
Neljälle
- 4 viipaletta grahamleipää
- 4 vihreää salaatinlehteä
- 2 viipaloitua tomaattia
- 8 viipaletta pekonia
- persiljaa koristeluun
Valmistusohje
1. Paista pekoni ja valuta viipaleet talouspaperilla.
2. Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle halutessasi ohut kerros margariinia.
3. Asettele päälle salaatinlehdet, pekoniviipaleet ja tomaattiviipaleet. Koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka