BLT-voileipä
B tarkoittaa pekonia (bacon), L salaattia (lettuce) ja T tomaattia. Tämä on klassikkoleipä, joka voidaan tarjoilla sekä tavallisena, yksinkertaisena voileipänä että tuplavoileipänä kannen kera.
Neljälle
- 4 viipaletta grahamleipää
- 4 vihreää salaatinlehteä
- 2 viipaloitua tomaattia
- 8 viipaletta pekonia
- persiljaa koristeluun
Valmistusohje
1. Paista pekoni ja valuta viipaleet talouspaperilla.
2. Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle halutessasi ohut kerros margariinia.
3. Asettele päälle salaatinlehdet, pekoniviipaleet ja tomaattiviipaleet. Koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti