Bataattimole
Bataatin voi hyödyntää myös grilliruoan seurana herkullisena molena. Resepti on Risto Mikkolan käsialaa.
Ainekset
- bataatti
- chili, hienonnettuna
- 2 rkl jalopenoja, hienonnettuna
- yhden limen mehu
- 1 pnt Järvikylän korianteria, hienonnettuna
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Grillaa bataatti grillissä kokonaisena kypsäksi. Anna jäähtyä hetki ja puolita pituussuunnassa. Poista bataatin kuori ja soseuta bataatti. Sekoita joukkoon muut aineet. Mausta ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan