Julkaistu
Bataatin voi hyödyntää myös grilliruoan seurana herkullisena molena. Resepti on Risto Mikkolan käsialaa.
Ainekset
- bataatti
- chili, hienonnettuna
- 2 rkl jalopenoja, hienonnettuna
- yhden limen mehu
- 1 pnt Järvikylän korianteria, hienonnettuna
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Grillaa bataatti grillissä kokonaisena kypsäksi. Anna jäähtyä hetki ja puolita pituussuunnassa. Poista bataatin kuori ja soseuta bataatti. Sekoita joukkoon muut aineet. Mausta ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!