Banaanilettuja ja vaahterasiirappia
Tämä on suosikkiherkku, joka sopii niin isoille kuin pienillekin! Tarjoile letut jälkiruokana tai ylellisenä viikonloppuaamiaisena.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 2 kananmunaa
- 4 dl maitoa
- ½ tl suolaa
- n. 2 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 3-4 banaania, viipaloituina
- kanelia
- vaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Vatkaa lettutaikina, laita se jääkaappiin turpoamaan 20 minuutiksi. Paista pieniä, ohuita lettuja.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen, napsauta vain ylävastus päälle. Kääntele banaaniviipaleet kanelissa. Taittele letut neljään osaan ja täytä ”taskut” banaaneilla. Laita letut uunivuokaan.
3. Kuumenna letut nopeasti uunissa, kun olet paistanut kaikki valmiiksi. Norota päälle vaahterasiirappia ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan