13.2.2014. Kokeile Hellapoliisin herkullisia kuppikakkuja!
24 kpl
- 4 munaa
- 2 dl sokeria
- 1 dl Muscovadosokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- ½ dl banaanijauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 dl rypsiöljyä
- 1 dl maitoa
Pinnalle
- 300-400 g mansikanmakuista tomusokeria
- 100-200 g maustamatonta tuorejuustoa
- puolikkaan hyvin pestyn limen raastettu kuori
- (pehmeitä sokerihelmiä)
Valmistusohje
Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kevyesti.
Lisää vielä rypsiöljy ja maito sekoittaen.
Jaa taikina muffinivuokiin ja käytä mielellään muffinivuokaa, jotta muffinit pysyvät muodossaan.
Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kohonneet ja saaneet väriä.
Sekoita mansikanmakuisen tomusokerin joukkoon hyvin pestyn limen raastettu kuori ja tuorejuusto, kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan.
Levitä tahna kuppikakkujen pinnalle ja ripottele koristeeksi sokerihelmiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje