Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Banaani-hirssi rieskaset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vaihtelua terveelliseen ruokavalioon saat hirssihiutaleista tehdyillä rieskasilla. Ohje on helppo ja makuelämys monelle uusi. Kannattaa kokeilla!

  • Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kasvisruoka

n. 14 kpl

  • 4 dl rasvatonta banaanijogurttia tai soijapohjaista jogurttia tmv.
  • 3 dl Hirssihiutaleita (Myllyn Paras)
  • 1 banaani pieninä kuutioina
  • 1 muna
  • 1/4 tl suolaa

Valmistusohje

Ohje on rasvaton, mikäli jogurtti on rasvatonta. 1 rieskanen sisältää vain n. 50 kcal. Rieskaset sopivat myös keliaakikoille ja soijajogurtilla tai Yosalla tehtynä ovat maidottomia.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sillä aikaa kaikki ainekset keskenään. Laita taikina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä nokareet mataliksi n. 8 cm halkaisijaltaan oleviksi rieskasiksi / leipäsiksi. Paista uunin keskitasolla 10-15 min. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin tai voin kanssa.

Banaani-hirssi rieskanen sisältää n. 50 kcal / kpl

Resepti: Arja Savela

Lisää aiheesta:

Pikaiset kaurarieskatKuiturikkaat uunibanaanitSuklaa-banaanikeksit hiutaleistaRasvattomat kaurakeksitMangokaurakeksitKaura-hedelmäpalakeksit
Makeat letutKevytGluteenitonKasvisruokaMyllyn ParasLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut
  • 15.07.201614:55
    Leivonta

    Hellapoliisin muurinpohjaletut

  • 07.11.201414:20
    Päivän resepti

    Hellapoliisin karpalo-rahkaletut

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Gluteenittomat letut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Rahkaletut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Crepit