Banaani-hirssi rieskaset
Vaihtelua terveelliseen ruokavalioon saat hirssihiutaleista tehdyillä rieskasilla. Ohje on helppo ja makuelämys monelle uusi. Kannattaa kokeilla!
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kasvisruoka
n. 14 kpl
- 4 dl rasvatonta banaanijogurttia tai soijapohjaista jogurttia tmv.
- 3 dl Hirssihiutaleita (Myllyn Paras)
- 1 banaani pieninä kuutioina
- 1 muna
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
Ohje on rasvaton, mikäli jogurtti on rasvatonta. 1 rieskanen sisältää vain n. 50 kcal. Rieskaset sopivat myös keliaakikoille ja soijajogurtilla tai Yosalla tehtynä ovat maidottomia.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sillä aikaa kaikki ainekset keskenään. Laita taikina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä nokareet mataliksi n. 8 cm halkaisijaltaan oleviksi rieskasiksi / leipäsiksi. Paista uunin keskitasolla 10-15 min. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin tai voin kanssa.
Banaani-hirssi rieskanen sisältää n. 50 kcal / kpl
Resepti: Arja Savela
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit