Balsamicosiirappia ja mansikoita
Julkaistu
Houkutteleva mansikkajälkiruoka tarjoillaan ylelliseltä asetilta.
Ainekset
- 200 g tuoreita mansikoita
- valmista vaniljakastiketta
- Balsamicosiirappi
- 1 dl Modenan Herttuan balsamietikkaa
- 2 dl rypälemehua
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
Hienonmakuinen balsamicosiirappi syntyy, kun keität balsamietikkaa, rypälemehua ja hunajaa kattilassa hiljaa poreillen 20–30 minuutin ajan.
Valuta tuoreille, tuoksuville mansikoille vaniljakastiketta ja balsamicosiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti