Julkaistu
Houkutteleva mansikkajälkiruoka tarjoillaan ylelliseltä asetilta.
Ainekset
- 200 g tuoreita mansikoita
- valmista vaniljakastiketta
- Balsamicosiirappi
- 1 dl Modenan Herttuan balsamietikkaa
- 2 dl rypälemehua
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
Hienonmakuinen balsamicosiirappi syntyy, kun keität balsamietikkaa, rypälemehua ja hunajaa kattilassa hiljaa poreillen 20–30 minuutin ajan.
Valuta tuoreille, tuoksuville mansikoille vaniljakastiketta ja balsamicosiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!