Bagelit täytettynä mozzarellalla ja tomaatilla
Julkaistu
Bagelit ovat ruokaisa aamiainen, kevyt lounas tai täyttävä välipala. Tässä tarjoamme vege-vaihtoehdon, jossa rinkelit on täytetty tomaateilla ja mozzarellalla.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 bagel-rinkeliä
- 1 rasia Philadelphia-juustoa
- 2 keltaista tomaattia
- 2 punaista tomaattia
- 100 g marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
- 2 palloa mozzarellaa
- suolaa ja valkopippuria
- vihanneskrassia
Valmistusohje
1. Halkaise bagelit. Voitele alaosa Philadelphia-juustolla.
2. Viipaloi tuoreet tomaatit ja hienonna aurinkokuivatut. Viipaloi mozzarella. Lado bagelille vuorotellen tomaattiviipaleita, aurinkokuivattujen tomaattien haketta ja mozzarellasiivuja. Sirottele päälle suolaa ja pippuria.
3. Koristele vihanneskrassilla ja nosta bagelin kansiosa päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa