Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Baba ganoush -munakoisotahna

Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.
Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.Shutterstock
Julkaistu 15.12.2024 10:04

MTV LIFESTYLE

Näin valmistat baba ganoushin Joseph Youssefin ja Tiina Räisäsen ohjeella. Resepti kirjasta: Airfryer - Jose ja Tinu ar­jen pe­las­ta­jat

  • Annosmäärä: 1–2
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 2 munakoiso
  • 3 rkl tahinia (seesamitahnaa)
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sumakkia
  • ripaus suolaa

Koristeluun

  • oliiviöljyä
  • sumakkia
  • granaattiomenan siemeniä

Valmistusohje

  1. Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
  2. Paista munakoisoja kokonaisina airfryerissa noin 18 minuuttia.
  3. Siirrä munakoisot kylmään veteen ja poista kuori, tai anna niiden jäähtyä ja kaavi sisus lusikalla pois.
  4. Valuta munakoisot siivilässä ja siirrä ne kulhoon.
  5. Lisää kulhoon tahini, sitruunamehu, sumakki ja suola.
  6. Sekoita ainekset hyvin yhteen.
  7. Koristele seos sumakilla, granaattiomenan siemenillä ja oliiviöljyllä.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Appelsiinirisotto ja appelsiini-pistaasigremolata, Samulin reseptiKukkakaali libanolilaisittainMunakoiso ja halloumiGazpacho consommé-liemestä Thaimaanmummon kurkutAito caesarsalaatti
VälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Välipalat
  • 4.8.10:55
    Silakkaa

    Silakka-boquerones

  • 4.8.10:51
    Silakkaa

    Savusilakkatoast saaristolaisleivällä

  • 24.4.16:10
    Makea puuro

    Kaurapuuro Hans Välimäen tapaan

  • 13.3.11:59
    Makea puuro

    Mustikkapiirakkatuorepuuro, herkkukaurapuuro ja keksikaurapuuro

  • 2.2.07:45
    Makea puuro

    Hans Välimäen paras puuro eli bircher-mysli