Äyriäissalaattia ruokavehnällä

Tämä on superhelppo salaatti. Ruokavehnän voi vaihtaa bulguriin.

Yhdelle

  • ½ dl ruokavehnää
  • ½ pieni prk vihreitä herneitä
  • 100 g katkarapuja
  • 100 g simpukoita
  • tilliä
  • sitruunaa

Valmistusohje

1. Keitä ruokavehnä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita lämmin vehnä ja herneet, kaada lautaselle.

2. Laita päälle kuoritut katkaraput sekä simpukat, koristele tillillä. Purista päälle sitruunamehua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!