Avokadokeitto
Julkaistu
Mieto ja pehmeä keitto on täydellinen alkuruoka.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 kypsää avokadoa
- 1 dl kuohukermaa
- 1 l lientä
- suolaa ja pippuria
- tilkka sherryä
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha. Soseuta hedelmäliha ja sekoita heti kerman kanssa.
2. Kuumenna liemi kiehuvaksi, ota liedeltä. Vatkaa mukaan avokado, mausta suolalla, pippurilla ja sherryllä. Koristele halutessasi muutamalla avokadoviipaleella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa