Avokadokeitto
Julkaistu
Mieto ja pehmeä keitto on täydellinen alkuruoka.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 kypsää avokadoa
- 1 dl kuohukermaa
- 1 l lientä
- suolaa ja pippuria
- tilkka sherryä
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha. Soseuta hedelmäliha ja sekoita heti kerman kanssa.
2. Kuumenna liemi kiehuvaksi, ota liedeltä. Vatkaa mukaan avokado, mausta suolalla, pippurilla ja sherryllä. Koristele halutessasi muutamalla avokadoviipaleella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki