Avokadojäätelö

27.3.2014. Kokeile ravintola Mechen keittiömestari Tarja Silvanin jäätelöreseptiä. Reseptistä tulee 8 annosta.

Raaka- aineet

  • 4 munaa
  • 3 dl tomusokeria
  • 5 dl kermaa
  • 1 dl glukoosia
  • yhden sitruunan mehu
  • kolmen limen mehu
  • 3-4 kpl avokado
  • yhden limen kuori

Valmistusohje

Sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi.

Ota avokadosta varovasti lihat talteen ja kiehauta sen jälkeen mehut sekä glukoosi. Raasta joukkoon limen kuori.

Soseuta sauvasekoittimella avokadon lihat mehu-glukoosiseoksen kanssa sileäksi tahnaksi.

Nostele avokado-glukoosisose varovasti muna-sokerivaahtoon. Lisää joukkoon lopuksi kermavaahto ja sekoita massa hyvin sekaisin.

Aja jäätelökoneessa kunnes se on valmista. Tarjoa jäätelö tuoreiden vadelmien tai suklaakastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja