Aprikoosipommi

Tämä vaatii hieman näpertelyä etukäteen, mutta toisaalta tarjoillessa sinun ei tarvitse työskennellä. Vuoraa vuoka mielellään muovikelmulla jolloin se on helppo kumota.

Kuudelle

  • 1 l vanhanajan vaniljajäätelöä
  • ½ vaniljatanko, halkaistu
  • 2 prk aprikoosinpuolikkaita, à 400 g
  • 2-3 rkl sitruslikööriä

Valmistusohje

1. Kaada toisesta hedelmäpurkista liemi.

2. Soseuta hedelmät, jäätelö, likööri ja vaniljansiemenet tehosekoittimessa. Kaada vedellä huuhdeltuun vuokaan ja laita pakastimeen.

3. Ota muutama persikanpuolikas toisesta purkista koristeluun, soseuta loput pyreeksi. Lisää hieman lientä jotta saat sopivan koostumuksen.

4. Kumoa jäätelö vadille, koristele aprikooseilla ja kaada kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!