Appelsiinisalaatti mansikkakastikkeella
Tämä on raikas ja nopeasti valmistuva jälkiruoka, joka sopii joka tilaisuuteen. Voit hyvin käyttää pakastemarjoja kastikkeeseen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 6 appelsiinia
- 1 pieni terttu viinirypäleitä
- n. 225 g mansikoita, halutessasi pakastettuja
- hieman juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
1. Kuori appelsiinit ja poista niin paljon valkeasta kalvosta kuin voit. Viipaloi appelsiinit ja lado niitä sekä halkaistuja viinirypäleitä vadille.
2. Soseuta mansikat, mausta hunajalla ja kaada appelsiinien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan