Mainos
Mainos

Anna sokerikakkuviipaleiden levätä yhteenlaitettuina hetki ennen kuin koristelet ja tarjoilet, silloin maut ehtivät avioitua. Myös tumma suikaloitu suklaa sopii päälle.

Neljälle

  • 8 ohutta sokerikakkuviipaletta
  • 4 appelsiinia
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • vaahterasiirappia
  • 4 punaista cocktailkirsikkaa

Valmistusohje

1. Kuori appelsiinit, poista valkoinen kerros tarkoin ja viipaloi appelsiinit poikittain ohuelti.

2. Kerrostele kaksi kakkuviipaletta appelsiinisiivujen kanssa annoskulhoihin.

Sirottele päälle rouhittua pähkinää, koristele cocktailkirsikoilla. Liruta nauhana vaahterasiirappia annoksille ja tarjoile.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.