Appelsiinijälkiruoka
Julkaistu
Anna sokerikakkuviipaleiden levätä yhteenlaitettuina hetki ennen kuin koristelet ja tarjoilet, silloin maut ehtivät avioitua. Myös tumma suikaloitu suklaa sopii päälle.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 ohutta sokerikakkuviipaletta
- 4 appelsiinia
- 50 g hasselpähkinöitä
- vaahterasiirappia
- 4 punaista cocktailkirsikkaa
Valmistusohje
1. Kuori appelsiinit, poista valkoinen kerros tarkoin ja viipaloi appelsiinit poikittain ohuelti.
2. Kerrostele kaksi kakkuviipaletta appelsiinisiivujen kanssa annoskulhoihin.
Sirottele päälle rouhittua pähkinää, koristele cocktailkirsikoilla. Liruta nauhana vaahterasiirappia annoksille ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan