Appelsiinijälkiruoka
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5674806/landscape16_9/515/290/63ff31056c58ef2db48b1c231f67ebd9/OA/902943-2831.jpg)
Julkaistu
Anna sokerikakkuviipaleiden levätä yhteenlaitettuina hetki ennen kuin koristelet ja tarjoilet, silloin maut ehtivät avioitua. Myös tumma suikaloitu suklaa sopii päälle.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 ohutta sokerikakkuviipaletta
- 4 appelsiinia
- 50 g hasselpähkinöitä
- vaahterasiirappia
- 4 punaista cocktailkirsikkaa
Valmistusohje
1. Kuori appelsiinit, poista valkoinen kerros tarkoin ja viipaloi appelsiinit poikittain ohuelti.
2. Kerrostele kaksi kakkuviipaletta appelsiinisiivujen kanssa annoskulhoihin.
Sirottele päälle rouhittua pähkinää, koristele cocktailkirsikoilla. Liruta nauhana vaahterasiirappia annoksille ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka