Appelsiinifileet suklaajäätelöllä
Kun sinulla on oikein kiire ja haluat kuitenkin tarjoilla tyylikästä jälkiruokaa, tämä resepti on juuri siihen hetkeen.
Neljälle
- 4 appelsiinia
- 4 palloa suklaajäätelöä
- 8 mantelipikkuleipää
Valmistusohje
1. Suikaloi yhden appelsiinin kuori. Leikkaa kaikista appelsiineista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin että saat pois kaiken valkoisen kuoresta.
2. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoista lohkojen välistä. Tee tämä kulhon yllä, niin mehu ei valu hukkaan.
3. Asettele appelsiinifileet neljälle lautaselle, lusikoi päälle appelsiinimehua ja koristele appelsiininkuorella. Aseta päälle jäätelöpallo, tarjoile mantelipikkuleipien kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti