Appelsiinifileet suklaajäätelöllä

Kun sinulla on oikein kiire ja haluat kuitenkin tarjoilla tyylikästä jälkiruokaa, tämä resepti on juuri siihen hetkeen.

Neljälle

  • 4 appelsiinia
  • 4 palloa suklaajäätelöä
  • 8 mantelipikkuleipää

Valmistusohje

1. Suikaloi yhden appelsiinin kuori. Leikkaa kaikista appelsiineista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin että saat pois kaiken valkoisen kuoresta.

2. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoista lohkojen välistä. Tee tämä kulhon yllä, niin mehu ei valu hukkaan.

3. Asettele appelsiinifileet neljälle lautaselle, lusikoi päälle appelsiinimehua ja koristele appelsiininkuorella. Aseta päälle jäätelöpallo, tarjoile mantelipikkuleipien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja