Appelsiinibooli
Julkaistu
Oletko tarjoamassa vahvaa pääruokaa. Tarjoilepa pirteää boolia alkuruoaksi! Jos haluat siitä vähän aikuisemman vaihda siideri kuohuviiniin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle-kahdeksalle
- 8 appelsiinia
- 2 sitruunaa
- 1 l siideriä
- jääpaloja
Valmistusohje
1. Purista mehu kuudesta appelsiinista.
2. Viipaloi loput appelsiinit, samoin sitruunat. Laita mehut ja viipaleet kulhoon.
3. Laita kulhoon jääpaloja ja kaada päälle siideri (tai kuohuviini) juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa