Appelsiinibooli

Oletko tarjoamassa vahvaa pääruokaa. Tarjoilepa pirteää boolia alkuruoaksi! Jos haluat siitä vähän aikuisemman vaihda siideri kuohuviiniin.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 8 appelsiinia
  • 2 sitruunaa
  • 1 l siideriä
  • jääpaloja

Valmistusohje

1. Purista mehu kuudesta appelsiinista.

2. Viipaloi loput appelsiinit, samoin sitruunat. Laita mehut ja viipaleet kulhoon.

3. Laita kulhoon jääpaloja ja kaada päälle siideri (tai kuohuviini) juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.