Appelsiinibooli
Oletko tarjoamassa vahvaa pääruokaa. Tarjoilepa pirteää boolia alkuruoaksi! Jos haluat siitä vähän aikuisemman vaihda siideri kuohuviiniin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle-kahdeksalle
- 8 appelsiinia
- 2 sitruunaa
- 1 l siideriä
- jääpaloja
Valmistusohje
1. Purista mehu kuudesta appelsiinista.
2. Viipaloi loput appelsiinit, samoin sitruunat. Laita mehut ja viipaleet kulhoon.
3. Laita kulhoon jääpaloja ja kaada päälle siideri (tai kuohuviini) juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike