Anjovismunat

Tekeekö mieli jotakin suolaista? Ehkä yllätät ja tarjoat näitä viikonlopun pitkällä aamiaisella.

Neljälle

  • 4 munaa
  • 4 anjovisfileetä
  • ½ dl persiljaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Paista munat pannussa miedolla lämmöllä.

2. Laita jokaisen munan päälle anjovisfilee ja sirottele persiljasilppua päälle.

3. Tarjoillaan vastapaistettuina paahtoleivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.