Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ananaspalat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä eksoottiset palat ovat jännittäviä, mehukkaita ja maukkaita – niissä maistuu sekä ananas että kookos.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

1 annokseen

  • 2 kananmunaa
  • 2 ½ dl kidesokeria
  • 1 ½ dl vettä
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 prk ananasmurskaa

Kuorrutus

  • 2 rkl margariinia
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl kookosta
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele ja jauhota pieni uunipannu.

2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi. Lisää vesi ja sitruunankuori, sekoita.

3. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaan. Kaada taikina uunipannuun ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

4. Valuta ananasmurskaa hieman ja levitä murska lämpimälle kakulle.

5. Sekoita kuorrutus kattilassa, kuumenna samalla vatkaten kunnes se sakeutuu, ilman että se kiehuu.

6. Levitä kuorrutus ananaksen päälle ja paista vielä muutama minuutti uunissa. Paloittele valmis kakku.

Lisää aiheesta:

Kermainen omenapaistosAmbrosiaruudutAmerikkalainen banaanikakkuHedelmäsavariiniYlellinen raparperitorttuSitruunakakku
RuudutKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Ruudut
  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Ambrosiaruudut

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Uunipannuruudut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Suklaaruudut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Muruiset kauraruudut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Ananaspalat