Ananasletut jäätelön ja appelsiinin kera

Hieman erilaiset ananasletut tarjoilemme jäätelön ja appelsiinin kera.

Neljälle

  • 1 tuore ananas
  • 2 kananmunaa
  • 50 g mascarponejuustoa
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • ½ dl vaahterasiirappia
  • 4 palloa suklaajäätelöä
  • 2 appelsiinia

Valmistusohje

1. Kuori ananas ja paloittele hedelmäliha pienenpieniksi paloiksi, laita kulhoon. Vatkaa munat ja sekoita ananaksen ja mascarponen kera.

2. Leikkaa appelsiineista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin että saat pois kaiken valkoisen kuoresta. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoista lohkojen välistä. Tee tämä kulhon yllä, niin mehu ei valu hukkaan.

3. Paista 8 lettua voissa keskilämmöllä. Sekoita appelsiinimehu ja vaahterasiirappi. Asettele kaksi lettua päällekkäin joka lautaselle, niiden väliin vaahterasiirappia. Koristele jäätelöllä ja appelsiinifileillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!