Ananaskanaa

Kaupan lihahyllystä ja pakastealtaasta löytyy paljon hinnanarvoisia kananosia. Kanankoipia, koipireisiä, rintaa luulla ja fileenä. Valitse vapaasti.

Neljälle

  • noin 1,5 kg kananosia
  • puristettua sitruunamehua
  • 75 g voisulaa
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 2 tl currya
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Penslaa kanat sitruunalla, mausta suolalla ja pippurilla, laita uunivuokaan.

2. Sekoita voisula, curry ja soija, penslaa kanat seoksella. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia. Penslaa pari kertaa paistamisen aikana.

3. Kuumenna ananas, mausta currylla ja tarjoile kanapalojen kera.

Parhaat ruokaohjelmat