Ananaskanaa

Kaupan lihahyllystä ja pakastealtaasta löytyy paljon hinnanarvoisia kananosia. Kanankoipia, koipireisiä, rintaa luulla ja fileenä. Valitse vapaasti.

Neljälle

  • noin 1,5 kg kananosia
  • puristettua sitruunamehua
  • 75 g voisulaa
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 2 tl currya
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Penslaa kanat sitruunalla, mausta suolalla ja pippurilla, laita uunivuokaan.

2. Sekoita voisula, curry ja soija, penslaa kanat seoksella. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia. Penslaa pari kertaa paistamisen aikana.

3. Kuumenna ananas, mausta currylla ja tarjoile kanapalojen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!