Ananaskanaa
Kaupan lihahyllystä ja pakastealtaasta löytyy paljon hinnanarvoisia kananosia. Kanankoipia, koipireisiä, rintaa luulla ja fileenä. Valitse vapaasti.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- noin 1,5 kg kananosia
- puristettua sitruunamehua
- 75 g voisulaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- 1 prk ananasmurskaa
- 2 tl currya
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Penslaa kanat sitruunalla, mausta suolalla ja pippurilla, laita uunivuokaan.
2. Sekoita voisula, curry ja soija, penslaa kanat seoksella. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia. Penslaa pari kertaa paistamisen aikana.
3. Kuumenna ananas, mausta currylla ja tarjoile kanapalojen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka