Ananaskanaa
Julkaistu
Kaupan lihahyllystä ja pakastealtaasta löytyy paljon hinnanarvoisia kananosia. Kanankoipia, koipireisiä, rintaa luulla ja fileenä. Valitse vapaasti.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- noin 1,5 kg kananosia
- puristettua sitruunamehua
- 75 g voisulaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- 1 prk ananasmurskaa
- 2 tl currya
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Penslaa kanat sitruunalla, mausta suolalla ja pippurilla, laita uunivuokaan.
2. Sekoita voisula, curry ja soija, penslaa kanat seoksella. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia. Penslaa pari kertaa paistamisen aikana.
3. Kuumenna ananas, mausta currylla ja tarjoile kanapalojen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka