Ananaskanaa

Kaupan lihahyllystä ja pakastealtaasta löytyy paljon hinnanarvoisia kananosia. Kanankoipia, koipireisiä, rintaa luulla ja fileenä. Valitse vapaasti.

Neljälle

  • noin 1,5 kg kananosia
  • puristettua sitruunamehua
  • 75 g voisulaa
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 2 tl currya
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Penslaa kanat sitruunalla, mausta suolalla ja pippurilla, laita uunivuokaan.

2. Sekoita voisula, curry ja soija, penslaa kanat seoksella. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia. Penslaa pari kertaa paistamisen aikana.

3. Kuumenna ananas, mausta currylla ja tarjoile kanapalojen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.