Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Amerikkalaiset ribsit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle-kuudelle

  • 1 ½ kg kylkipaistia
  • 2 dl chilikastiketta
  • ½ dl fariinisokeria
  • 2 tl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna kevyesti suolattua vettä suuressa padassa, lisää kylkipaisti ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto ja keitä paistia n. 30 minuuttia miedolla lämmöllä.

2. Nosta puoliksi keitetty liha padasta ja anna jäähtyä.

3. Sekoita muut ainekset ja penslaa seoksella liha.

4. Grillaa hitaasti, kääntele usein kunnes liha on valmis.

5. Tarjoile grillattujen omenanpuolikkaiden kanssa. Sekoita myös salaatti punaisista pavuista, vihreästä paprikasta, salaattikiinankaalista ja tomaateista. Viimeistele vinaigrettella.

Keittämällä ribsit eli kylkiluut ennen paistamista saat niistä mehukkaat – ja samalla varmistat, että ne ehtivät paistua läpikypsiksi ennen kuin pinta palaa. Paista grillihiilloksella tai uunissa, siinä tapauksessa n. 30 minuuttia 180 asteessa.

Lisää aiheesta:

Porsaankyljys RobèrtTsekkiläinen vasikkahöystöMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinFilee paprikasuikaleillaKeitetty häränrinta juuresten keraGrillivartaat porsaanfileestä
RibsitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Ribsit
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Amerikkalaiset ribsit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajakiiltoiset inkivääriribsit

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Baby back ribsit BBQ-kastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Ylämaankarjan ribsit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Valkosipuliset ribsit