Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Akseli Herlevin Hirvitartar

Julkaistu 14.10.2014 14:51

15.10.2014. Akseli Herlevi kokkasi Huomenta Suomen Makuja ja Elämää -osiossa.

Ainekset (Resepti neljälle)

  • 400g hirven filettä tai muuta osaa
  • 2rkl kapriksia, hienonnettuna
  • 8kpl cornichon-kurkkuja, hienonnettuna
  • 1kpl shalottisipuli, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 2rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 1 keltuainen
  • 1tl chilikastiketta
  • 1tl worcestershire-kastiketta
  • 4-8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1/2dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Paista leipäviipaleet oliiviöljyssä kullanruskeiksi ja siirrä lautasille. Hienonna hirvenliha hienoksi ja sekoita joukkoon keltuainen, hienonnettu kapris, sipuli, pikkukurkut ja persilja. Mausta chili ja worcesterkastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tarjoile paistettujen leipien kera.

Lisää aiheesta:

Kantarelli-parmankinkku-bruschettaYrttikuorrutettu lohi ja rosmariiniperunatMinisterinleike ja perunamuusiMarmorifileesnacksitKahden juuston silakatKaritsan karetta ja paistettuja perunoita, chimichurria ja aiolia
TartarMakuja ja ElämääPäivän reseptiAjankohtaistaAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Tartar
  • 7.5.14:24
    Liha

    Pasi ja Sami Kurosen naudanlihatartar

  • 24.01.202007:48
    Blinit

    Blinit Mikko Kaukosen tapaan – helppo blinitaikina ja peuratartar

  • 07.01.201614:16
    Poronpaisti

    Porotartar à la Sasu Laukkonen

  • 18.02.201300:00
    Kevään juhlat

    Siikatartar

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalatartar