Mainos
Mainos

Näistä rakastetuista pikkuleivistä tulee parhaita, jos kerma on lähes hapantunut. Puolet kermasta voi vaihtaa kermaviiliin.

n. 30 kpl

  • 2 dl voisulaa
  • 3 dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 dl ohutta kermaa
  • 75 g manteleita
  • 6-8 karvasmantelia
  • n. 1 l vehnäjauhoja
  • 3 tl hirvensarvisuolaa
  • raesokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita voi, sokeri, muna ja kerma. Jauha mantelit hienoksi. Yhdistä jauhot ja hirvensarvisuola. Sekoita kaikki ainekset notkeaksi mutta aika löysäksi taikinaksi.

2. Pyöritä taikinasta paksuja pitkoja, paloittele ne. Kasta leikkauspinnat raesokeriin ja laita pikkuleivät leivinpaperille pellille.

3. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.