Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.
Ainekset
- Pihvit (n.150g/ henki )
- Öljyä
- Normaalisuolaista voita
- Naudan marmorifileetä
- Timjamia, rosmariinia, salviaa
- Valkosipulia
- Suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta temperoituneet pihvit suolalla ja pippurilla.
2. Aseta pihvit pannulle vain hetkeksi niin, että lihan pinta ruskistuu . Ruskista nopeasti joka puolelta. Lisää voi, yrtit sekä puolitettuja valkosipulinkynsiä. Paista vaahtoavassa voissa vielä hetki.
3. Kun pihvit on ruskistettu, laita pihvit uuniin, 200 astetta 7 minuuttia. Ota pihvit uunista, kääri folioon ja anna ’’levätä’’ noin 15 minuuttia. Näin pihvin kypsyysaste on medium.