Ahvenanmaan Luomukaritsan ulkofilee ja kotimainen härän marmoriulkofile
Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- Pihvit (n.150g/ henki )
- Öljyä
- Normaalisuolaista voita
- Naudan marmorifileetä
- Timjamia, rosmariinia, salviaa
- Valkosipulia
- Suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta temperoituneet pihvit suolalla ja pippurilla.
2. Aseta pihvit pannulle vain hetkeksi niin, että lihan pinta ruskistuu . Ruskista nopeasti joka puolelta. Lisää voi, yrtit sekä puolitettuja valkosipulinkynsiä. Paista vaahtoavassa voissa vielä hetki.
3. Kun pihvit on ruskistettu, laita pihvit uuniin, 200 astetta 7 minuuttia. Ota pihvit uunista, kääri folioon ja anna ’’levätä’’ noin 15 minuuttia. Näin pihvin kypsyysaste on medium.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella