Ahvenanmaan Luomukaritsan ulkofilee ja kotimainen härän marmoriulkofile
Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- Pihvit (n.150g/ henki )
- Öljyä
- Normaalisuolaista voita
- Naudan marmorifileetä
- Timjamia, rosmariinia, salviaa
- Valkosipulia
- Suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta temperoituneet pihvit suolalla ja pippurilla.
2. Aseta pihvit pannulle vain hetkeksi niin, että lihan pinta ruskistuu . Ruskista nopeasti joka puolelta. Lisää voi, yrtit sekä puolitettuja valkosipulinkynsiä. Paista vaahtoavassa voissa vielä hetki.
3. Kun pihvit on ruskistettu, laita pihvit uuniin, 200 astetta 7 minuuttia. Ota pihvit uunista, kääri folioon ja anna ’’levätä’’ noin 15 minuuttia. Näin pihvin kypsyysaste on medium.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka