Mainos
Mainos

Ahvenanmaan Luomukaritsan ulkofilee ja kotimainen härän marmoriulkofile

Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.

Ainekset

  • Pihvit (n.150g/ henki )
  • Öljyä
  • Normaalisuolaista voita
  • Naudan marmorifileetä
  • Timjamia, rosmariinia, salviaa
  • Valkosipulia
  • Suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta temperoituneet pihvit suolalla ja pippurilla.

2. Aseta pihvit pannulle vain hetkeksi niin, että lihan pinta ruskistuu . Ruskista nopeasti joka puolelta. Lisää voi, yrtit sekä puolitettuja valkosipulinkynsiä. Paista vaahtoavassa voissa vielä hetki.

3. Kun pihvit on ruskistettu, laita pihvit uuniin, 200 astetta 7 minuuttia. Ota pihvit uunista, kääri folioon ja anna ’’levätä’’ noin 15 minuuttia. Näin pihvin kypsyysaste on medium.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja