Ahvenanmaan Luomukaritsan ulkofilee ja kotimainen härän marmoriulkofile

Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.

Ainekset

  • Pihvit (n.150g/ henki )
  • Öljyä
  • Normaalisuolaista voita
  • Naudan marmorifileetä
  • Timjamia, rosmariinia, salviaa
  • Valkosipulia
  • Suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta temperoituneet pihvit suolalla ja pippurilla.

2. Aseta pihvit pannulle vain hetkeksi niin, että lihan pinta ruskistuu . Ruskista nopeasti joka puolelta. Lisää voi, yrtit sekä puolitettuja valkosipulinkynsiä. Paista vaahtoavassa voissa vielä hetki.

3. Kun pihvit on ruskistettu, laita pihvit uuniin, 200 astetta 7 minuuttia. Ota pihvit uunista, kääri folioon ja anna ’’levätä’’ noin 15 minuuttia. Näin pihvin kypsyysaste on medium.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja