Vaikka joidenkin ravintoloiden tilanne näyttää nyt synkältä koronavirustilanteen aiheuttamista rajoituksista johtuen, keittiömestari Hans Välimäki uskoo valoisampaan tulevaisuuten. Välimäen mukaan maailman on pakko avata ovensa ensi kevääseen mennessä.
Videolla: Hans Välimäki kertoo tunnelmiaan uuden ravintolansa avaamishetkellä.
MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivusto kertoi perjantaina Hans Välimäen ja Arto Rastaan uudesta Bardot-ravintolasta, joka avasi ovensa Helsingin ydinkeskustassa lokakuun ensimmäisenä päivänä. Perinteisestä ranskalaisesta keittiöstä ammentava ja klassista keittotaitoa esittelevä ravintola on erikoistunut kaloihin, äyriäisiin ja kasviksiin. Osoitteeseen Kluuvikatu 1 avautunut ravintolauutuus käsittää myös baarin ja kesäisin katuterassin.
Hans Välimäki: Kivijalkakauppa ei ole kuollut
Hans Välimäki summasi torstaina ajatuksiaan uuden ravintolan avaamisesta ja vertasi kokemusta edellisen ravintolansa avajaisiin.
– Kun lähes pari vuotta sitten avasimme Penelopen, meillä oli avajaisissa 350 ilmottautunutta ja olimme huolissamme, että tuleeko ketään. Loppupeleissä porukkaa oli niin paljon, ettei mahtunut edes sisään, ei edes kenkälusikalla. Sisällä oli ihan mayhem, Välimäki muistelee.